Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Вітання

Привітання до дня медичної сестри

Дата створення: 09:05 10.05.2019

Вітаємо з 8 Березня!

Дата створення: 08:26 07.03.2019

Шановні жінки медичної галузі!

Вітання голови РДА з нагоди дня медичного працівника

Дата створення: 13:41 17.06.2018

    Шановні медичні працівники !

Привітали з професійним святом вартових здоров’я!

Дата створення: 13:57 15.06.2018

 У ці дні в Тростянецькій громаді, як і по всій Україні, вшановують людей найгуманнішої, найважливішої професії – медичних працівників! Медична сім’я Тростянеччини – це понад 620 фахівців, з них 80 лікарів. Усіх, хто причетний до благородної справи охорони здоров'я – лікарів, медичних сестер, лаборантів, фельдшерів, обслуговуючий персонал зі святом сьогодні урочисто вітали керівники громади та району – Юрій Бова - міський голова Тростянецької ОТГ, Олег Сипко – голова райдержадміністрації, Андрій Корж – голова районної ради й безпосередній керівник тростянецьких медиків – головний лікар Центральної районної лікарні – Анатолій Плахтиря.

Вітання до професійного свята

Дата створення: 13:23 15.06.2018

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника! Висловлюю найтепліші слова вдячності представникам     найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Прийміть побажання міцного здоров’я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми,  а віра і оптимізм залишаються  з Вами.               З повагою             Головний лікар КЗ «Тростянецька ЦРЛ»     Анатолій Плахтиря  

Шановні медичні працівники!

Дата створення: 10:30 14.06.2018

  Щиро вітаю вас із професійним святом. Прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та вірність клятві Гіппократа.