Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Щеплення від COVID-19 захистить ваше здоров’я

Щодня все більше людей хочуть захистити себе та близьких від тяжкого перебігу хвороби, госпіталізації та смерті. Ліків від COVID-19 немає. Лікування, яке застосовують, тільки полегшує перебіг хвороби, тобто покращує стан пацієнтів, допомагаючи пережити СОVID-19.

      Заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності. СОVID-19 може бути дуже небезпечним для людей старших за 60 років та з хронічними захворюваннями (бронхіальна астма, діабет, гіпертонія, онкологічні захворювання тощо). Саме тому щепитися від COVID-19 – означає захистити своє життя. Відповідально до цього питання відносяться медичні працівники нашого закладу, де щепленням від СОVID-19 вже охоплено  73,0 % працюючих.

      Шановні мешканці громади, наші пацієнти! Вакцинуйтеся самі та допоможіть вашим близьким та рідним щепитися і вберегтись від тяжких наслідків COVID-19. Зробити щеплення легко. Тяжко й дорого хворіти на СОVID-19. Пандемія триває. Подумайте, як шкодуватимете, якщо захворієте, адже ви знали, що могли цього уникнути.

      До вашого відома! У нашому місті на базі КНП «Тростянецький ЦПМД» ТМР працюють 2 пункти щеплення.  Знаходяться вони за адресою: м.Тростянець, вул.Нескучанська №7 та вул.Шкільна №3.

      З усіх питань щодо графіку роботи пунктів щеплення та проведення вакцинації звертайтеся до реєстратури вищевказаного закладу за телефоном: 05458- 6-12-83.

      Бажаємо всім здоров’я!