Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Відкрито оновлене терапевтичне відділення з неврологічними ліжками

В святковий день державного свята - День Конституції України ще одне оновлене відділення відкрили в нашій лікарні- терапевтичне з неврологічними ліжками!
Пріоритетом місцевої влади на сьогоднішній день залишається медицина та покращення якості медичних послуг населенню громади. Ні в кого не викликає сумнівів, що найцінніше багатство - це здоров'я!
Якісно відремонтоване оновлене відділення сьогодні відкрили урочисто, але з обмеженою кількістю гостей, з дотриманням карантинних вимог.

На захід прибула Вікторія Мілютіна – директорка Північного департаменту Національної Служби Здоров’я України. Вона, передусім, відзначила якісний ремонт з безбар’єрним доступом, що вкрай важливо для пацієнтів неврології, а також наявність оснащених за усіма правилами санітарно-гігієнічних кімнат для осіб з інвалідністю, багатофункціональні медичні ліжка в палатах, нове медичне обладнання, комфортні побутові умови.

- Це відділення найкраще з усіх подібних, які є в районних лікарнях Сумської області!, - говорила Вікторія Василівна. Раніше вона інспектувала терапевтичне (1 черга) та акушерсько-гінекологічне відділення в рамках надання пакетів медичних послуг за Програмою медичних гарантій і була приємно вражена грандіозними змінами після їх ремонтів.
Юрій БОВА – міський голова, привітавши колектив лікарні з Днем Конституції України, з Днем молоді, вручив почесні грамоти Тростянецької міської ради співробітникам Тростянецької міської лікарні, які не тільки наполегливо працювали над створенням оновленного відділення, а й не шкодуючи сил, вкладували свою душу й серце!

Тож почесні грамоти отримали Лариса Таравська – заступник генерального директора, Елла Хоменко – старша медична сестра терапевтичного відділення з неврологічними ліжками, Владислав Ложечник – завідувач господарством, Любов Машинська – сестра-господиня.

Потрібно зазначити, що якісний ремонт відділення виконано в короткий, п’ятимісячний термін. Загальна вартість робіт – 1,7 мільйона гривень, це кошти бюджету Тростянецької громади. У відділені виконано капітальний ремонт систем водопостачання, каналізації, опалення, замінено вікна, придбано якісні медичні меблі та новітнє медичне обладнання. У кожній палаті – багатофункціональні медичні ліжка, санвунзли, холодильники, телевізори, підключено інтернет. Головне, що все це для пацієнтів безкоштовно! Відділення розраховане на 27 пацієнтів. Створені також сучасні комфортні умови для медичних працівників відділення.

Не приховувала свого задоволення та радості Тамара Василівна Матвєєнко, яка понад 35 років працює лікарем-невропатологом, очолює неврологічне відділення. Вона щиро подякувала міському голові Юрію Бові за постійну турботу та увагу до медичної галузі, створенні якісних і сучасних умов перебування хворих!