Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Транспортний парк поповнився новим сучасним автомобілем швидкої допомоги!

     Завдяки ініціативі міського голови Юрія Бови та при підтримці народного депутата по 162-му виборчому округу Миколи Задорожного для лікарні придбано новий сучасний транспортний засіб.

Окрім державної субвенції (875,0 тис.грн.) кошти на купівлю автомобіля швидкої допомоги виділила Тростянецька міська громада (138,0 тис.грн.) та Боромлянська сільська громада (100,0 тис.грн.). У бюджеті Тростянецької ОТГ також передбачені кошти в сумі 240 тис.грн. на оснащення його медичним обладнанням. Так, в автомобілі будуть: ноші медичні, набір шин фіксуючих, киснева подушка, фіксатор шиї, відсмоктувач медичний, зовнішній дефібрилятор, шприцевий насос, сумка укладка з апаратом штучної вентиляції легень, роторозширювачем, язикотримачем, ларингоскопом, вимірювачем АТ механічним з фонендоскопом, затискачем кровоспинним, системами одноразовими тощо. Старший фельдшер приймально-діагностичного відділення Ірина Воловик  та водій Микола Шимко не стримували емоцій та почуттів від такого подарунка!

      Отримавши від народного депутата Миколи Задорожного ключі від нового автомобіля, генеральний директор КНП «Тростянецька міська лікарня» Анатолій Плахтиря від себе особисто і від всього колективу медичних працівників щиро висловив подяку народному депутату Миколі Задорожному, міському голові Юрію Бові та Боромлянському сільському голові Василю Романіці за гарний та необхідний в роботі подарунок!

      Також Микола Задорожний повідомив, що ним виділені кошти державної депутатської субвенції на придбання сучасного операційного столу для лікарні. «І надалі я буду підтримувати Тростянецьку міську лікарню, адже восени громада значно розшириться і лікарня повинна надавати своєчасні та якісні медичні послуги всім мешканцям», - зазначив у промові народний депутат Микола Задорожний.