Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Нехай все більше у нас народжується діточок!

  Сьогодні виповнюється рівно 1 рік як у лікарні після капітального ремонту було відкрито оновлене акушерське відділення.  Медичний персонал,  вагітні, породіллі та роділлі  дуже задоволені умовами, в яких надається медична допомога та народжуються дітки!

За цей період у відділенні народилося 248 дітей, з них 133 хлопчика та 115 дівчаток. Всі дітки народились живими, не зареєстровано малюкової та материнської смертності. Завідуюча відділенням Тетяна Сидоренко згадує, коли у травні місяці після операції кесаревого розтину народився хлопчик вагою 1175,0 гр. та зростом 41 см. І як при нагоді стало нове обладнання – інкубатор для виходжування і проведення ефективного лікування недоношених та ослаблених новонароджених діток, який було придбано за благодійні кошти пра-пра-правнучки Леопольда Кеніга пані Сібілле.

   З великим задоволенням їдуть народжувати до Тростянця породіллі як з близьких, так і віддалених районів України!  Так, тут вже народжували з Харкова – 6 жінок, Сум – 3, Києва – 2,  Полтави та Запоріжжя – по 1,  Лебедина – 7, з Охтирки та Охтирського району – 64, Велико-Писарівського – 8, Краснопільського – 2. Від початку 2020 року вже народилося 192 дитинки, з них 109 хлопчиків та 83 дівчинки.

     За рік, що минув, колектив відділення поповнився молодими кадрами. Свій великий досвід, майстерність, вміння надати своєчасну та якісну медичну допомогу жіночкам, що приїздять до Тростянця, завідуюча відділенням Тетяна Семенівна Сидоренко залюбки надає молодому поколінню – 3-м лікарям акушерам-гінекологам, які  розпочали свою трудову діяльність. Це  лікарі: Мартиненко Дар’я Сергіївна, Голінько Валерія Василівна, Варенюк Владислав Віталійович. Від початку 2020 року вже народилося 192 дитинки, з них 109 хлопчиків та 83 дівчинки. То ж  бажаємо колективу акушерського відділення міцного здоров’я, гарного настрою, успіхів в роботі та повсякденного відчуття справжнього задоволення від результатів своєї праці!