Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Новини

В нашому закладі пацієнти можуть отримати психологічну допомогу.

Дата створення: 11:03 21.07.2023

В консультативно-діагностичній поліклініці нашої лікарні розпочала трудову діяльність психолог Курило Юлія Юріївна. Вона тростянчанка, має вищу освіту, в 1994 році закінчила Глухівський державний педагогічний інститут за спеціальністю «Педагогіка і психологія». Про фах психолога мріяла давно.

Поради психолога - як зняти стрес і заспокоїтися

Дата створення: 14:38 19.07.2023

Постійне напруження, яке ми переживаємо зараз, вводить нас у стан стресу. Повітряні тривоги, до яких ми ніби й звикли, але мимоволі тривожимось.  Інформація про «прильоти» по українських містах і загибель мирних жителів ніяк не оминають нашу свідомість.

Дякуємо за підтримку та допомогу!

Дата створення: 11:42 16.06.2023

Перебуваючи на стаціонарному лікуванні в нашому закладі, хворі не тільки отримують медичні препарати та процедури, а й лікувальне харчування. Адже це сприяє якнайшвидшому одужанню та відновлює сили.

Запрацював кабінет лікаря ендокринолога.

Дата створення: 13:38 05.06.2023

В Україні відзначається зростання числа хворих на різні ендокринопатії, найбільш поширені серед них – цукровий діабет  та захворювання щитоподібної залози.    

ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА СУЧАСНЕ МЕДИЧННЕ ОБЛАДНАННІ ДЛЯ МОДУЛЬНОЇ ПОЛІКЛІНІКИ

Дата створення: 09:12 30.05.2023

Вчора наша лікарня отримала від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України" нове медичне обладнання для модульної поліклініки загальною вартістю 290 тис. євро.

НОВІ ДРУЗІ ЗАВІТАЛИ ДО ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ЛІКАРНІ З ГУМАНІТАРНОЮ ДОПОМОГОЮ

Дата створення: 11:21 21.04.2023

Вчора до нашої лікарні завітали благодійники: Олег Семенов, віцепрезидент благодійного фонду "Постраждалі діти війни" та Brian Oyola з США. Некомерційна організація благодійний фонд «Постраждалі Діти Війни» була заснована у 2015 році для допомоги дітям, які постраждали від війни в Україні. Вони надають допомогу також тим дітям, які досі перебувають у зоні бойових дій і потребують допомоги.

Лікарня отримала новий операційний стіл

Дата створення: 11:29 16.03.2023

Вчора наша лікарня отримала від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України" (регіональний керівник Олександр Хоруженко) новий сучасний операційний механічний стіл ОМ-2М Uzumeu виробництва Туреччини.

Лікарня отримала ще один автомобіль невідкладної допомоги від благодійників!

Дата створення: 11:20 10.03.2023

Завдяки Благодійній організації «Українсько-польський фонд «Сила Майбутнього» зокрема Діані Дембіцькій та Андрію Білому, автопарк нашої лікарні збільшився ще на одне авто.

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ ЛІКАРЯ-ХІРУРГА І ЛІКАРЯ-АКУШЕР-ГІНЕКОЛОГА!

Дата створення: 10:07 23.02.2023

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ ЛІКАРЯ-ХІРУРГА І ЛІКАРЯ-АКУШЕР-ГІНЕКОЛОГА!