Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Новини

МОЗ УКРАЇНИ ВИПУСТИВ ТРИНАДЦЯТИЙ НОМЕР «ДАЙДЖЕСТУ ЗМІН В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я»

Дата створення: 11:27 28.12.2018

Тринадцятий номер «Дайджесту змін в охороні здоров’я» – збірник матеріалів, які будуть корисними медичним працівникам та іншим фахівцям сфери охорони здоров’я. Дайджест випущено з метою роз’яснення ключових етапів медичної реформи. 

Клініко- діагностична лабораторія Тростянецької ЦРЛ з новим сучасним обладнанням!

Дата створення: 10:20 26.12.2018

Напередодні Нового року гарний подарунок отримала Тростянецька ЦРЛ. Для клініко-діагностичної лабораторії лікарні за благодійні внески, що надходили на благодійний фонд «Доброта» від небайдужих підприємств, організацій, приватних структур, медичних працівників, жителів громади та району, придбано сучасне діагностичне обладнання – аналізатор автоматичний біохімічний та імуноферментний.

ЧИ БУДУТЬ ПОСЛУГИ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ, ТЕРАПЕВТІВ І ПЕДІАТРІВ БЕЗОПЛАТНІ З 2019 РОКУ?

Дата створення: 15:18 13.12.2018

Кожен другий українець обрав лікаря. Але лишаються міфи про підписання декларацій із сімейними лікарями, терапевтами і педіатрами та первинну медичну допомогу. Відповідаємо на головні питання та спростовуємо неправдиву інформацію.

СУМСЬКА ОБЛАСТЬ ПОВНІСТЮ ЗАБЕЗПЕЧЕНА ВАКЦИНАМИ ПРОТИ КОРУ

Дата створення: 10:07 11.12.2018

Якісні і ефективні вакцини, що захищають від кору, паротиту і краснухи, наявні в усіх кабінетах щеплень області. Це складає 177% від річної потреби області. Тобто наявної кількості вистачає для планової та посиленої імунізації мешканців у найближчі декілька місяців.

Національний конкурс «Благодійна Україна - 2018»

Дата створення: 08:56 10.12.2018

Національний конкурс «Благодійна Україна» - щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

МОЗ УКРАЇНИ ВИПУСТИВ ДВАНАДЦЯТИЙ НОМЕР «ДАЙДЖЕСТУ ЗМІН В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я»

Дата створення: 14:58 07.12.2018

Дванадцятий номер «Дайджесту змін в охороні здоров’я» – збірник матеріалів, які будуть корисними медичним працівникам та іншим фахівцям сфери охорони здоров’я. Дайджест випущено з метою роз’яснення ключових етапів медичної реформи. 

Відбулося засідання консультативної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Дата створення: 14:39 06.12.2018

Під керівництвом заступника голови Тростянецької районної державної адміністрації Аліни Шацької відбулося засідання консультативної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Розпочато капітальний ремонт акушерсько-гінекологічного відділення

Дата створення: 13:36 06.12.2018

Здоров’я жінок є однією з найважливіших характеристик розвитку суспільства, оскільки саме стан здоров’я жінок здебільшого обумовлює стан майбутніх поколінь.

1 грудня – Всесвітній день солідарності з ВІЛ-позитивними людьми

Дата створення: 09:14 30.11.2018

Всесвітній день боротьби зі СНІДом щорічно відзначається по всьому світі 1 грудня. Цей День став одним з найважливіших міжнародних днів, пов’язаних з питаннями охорони здоров’я та однією з ключових можливостей підвищення інформованості, гідного належного пам’яті загиблих від хвороби, і можливості відзначити такі досягнення як розширення доступу до лікування та заходів з профілактики.

ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР ВОЛОДИМИР ГРОЙСМАН, МОЗ УКРАЇНИ ТА НАЦСЛУЖБА ЗДОРОВ’Я ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПЛАН ТРАНСФОРМАЦІЇ МЕДИЧНОЇ СИСТЕМИ НА 2019 РІК

Дата створення: 08:56 19.11.2018

У наступному році на медичну систему України чекає масштабна трансформація. Стартує впровадження нової моделі фінансування на рівні спеціалізованої допомоги, почнуться зміни в системі екстреної медицини та державних закупівлях ліків і медичних виробів.