Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Новини

Запрацювало травматологічне відділення

Дата створення: 09:39 02.06.2022

Повідомляємо, що  в лікарні відновило роботу ще одне стаціонарне відділення – травматологічне. Прийом хворих до відділення здійснюється планово та в ургентному порядку цілодобово. У відділенні широко застосовуються методики консервативного та оперативного лікування різноманітних уражень та травматичних пошкоджень опорно-рухового апарату. Медична апаратура у відділенні знаходиться у робочому стані, є запас металевих фіксаторів, апаратів зовнішньої фіксації та інструментарій. Своєчасну та якісну медичну допомогу надають хворим кваліфіковані лікарі.

Продовжуємо надавати стаціонарну допомогу

Дата створення: 10:40 25.05.2022

Як ми вже повідомляли, з середини травня поточного року в стаціонарних відділеннях нашої лікарні відновлено цілодобове лікування хворих. До Ваших послуг працюють всі відділення, крім травматологічного та педіатричного. Стаціонарна допомога дітям надається в профільних відділеннях. Найближчим часом відновить свою роботу травматологічне відділення.

Стаціонарні відділення лікарні знову розпочали свою роботу.

Дата створення: 11:38 16.05.2022

Адміністрація КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР повідомляє, що з 16 травня 2022 р. відновлюється цілодобове лікування хворих в стаціонарних відділеннях.

Генератор для лікарні

Дата створення: 12:31 13.05.2022

Днями Управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації в особі в.о. начальника Анатолія Котляр передав гуманітарну допомогу - генератор для поліпшення автономного електроживлення лікарні від ЛММГО «Станиця Львів Пласту-НСОУ». Генератор за потреби надасть можливість безперебійного постачання електроенергії в лікарні.

Територія КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР поступово відновлює не тільки свою роботу а й свою красу.

Дата створення: 12:30 13.05.2022

Так днями на клумбах закладу було висаджено  понад 60 кущів троянд, які подарували Роман Калінчук з м. Леськова Черкаської обл. та Світлана Антоненко з м. Олександрії Кіровоградської обл.

З нагоди Міжнародного дня медичної сестри Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ вручив державні нагороди «Орден княгині Ольги ІІІ ступеня»

Дата створення: 12:29 13.05.2022

З нагоди Міжнародного дня медичної сестри Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ вручив державні нагороди «Орден княгині Ольги ІІІ ступеня» медпрацівницям КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР головній медичній сестрі лікарні Аллі ЧЕРНЕЦЬ та молодшій медичній сестрі терапевтичного відділення з неврологічними ліжками Тетяні ТАРАСЕНКО, які з перших і до останніх днів російської  окупації надавали медичну допомогу пораненим військовослужбовцям та цивільним хворим. Разом з лікарями вони цілодобово рятували життя людей,  організовували евакуацію поранених і хворих.

Загальними зусиллями відновлюємо лікарню!

Дата створення: 10:27 29.04.2022

Вчора до КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР прибули заступник голови Сумської облдержадміністрації – керівника обласної військової адміністрації Олег Клименчуков разом із волонтерами «Добробат» для надання допомоги при розбиранні завалів, які утворилися після розстрілу лікарні російськими окупантами. Разом з міським головою Юрієм Бовою вони оглянули зруйновані приміщення стаціонарного корпусу та консультативно-діагностичної поліклініки та визначили об’єм робіт. Відразу волонтери включились в роботу. Цьому сприяла по-справжньому весняна, сонячна погода.

Почистішала територія лікарні

Дата створення: 08:31 29.04.2022

Після обстрілів нашого закладу російськими окупантами медичні працівники поступово приводять приміщення та прилеглу територію в належний вигляд. Виконуючи безпосередньо свої прямі обов’язки і в мирний час, вони встигали  прибирати територію, висаджувати квіти та доглядати за клумбами. Радували завжди око вічнозелені декоративні насадження (туї, голубі ялини, самшит, можевельник) та квіти (іриси, тюльпани, нарциси, анемони, чорнобривці, петунії, рози та ін.). Протягом квітня всі працівники активно займалися прибиранням території від уламків скла, будматеріалів та сміття. Кожному хочеться зробити все можливе, аби  територія лікарні мала охайний та красивий вигляд!

Консультативно-діагностична поліклініка відновила свою роботу

Дата створення: 08:25 29.04.2022

КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР повідомляє, що з 19 квітня 2022 року відновила роботу та приймає пацієнтів консультативно-діагностична поліклініка. Розміщується вона на ІІ поверсі бувшого педіатричного відділення (вхід зі сторони лабораторії).

Найближчим часом проведення оперативних втручань буде більш досконалим

Дата створення: 13:57 23.02.2022

В хірургічному відділенні нашого закладу незабаром лікарі-хірурги будуть  проводити  оперативні втручання на сучасному лапароскопічному обладнанні.