Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Шановні медичні працівники, ветерани медичної галузі Тростянеччини!

З нагоди професійного свята - Дня медичного працівника - прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну та невтомну працю. День медичного працівника України – світле свято наших лікарів, фельдшерів і медичних сестер, лаборантів, молодшого медичного персоналу, усіх тих, хто піклується про здоров’я жителів нашої громади. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. Здоров’я – це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників медицини, окрім зцілення, очікують тепла і терпіння, душевної та емоційної співучасті. Ще великий Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов’ю до людини». Саме професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм.

        В нелегкий час пандемії СОVID-19 ви, шановні медичні працівники, ризикуючи власним здоров’ям, забезпечували обстеження та лікування хворих, рятували їх життя, вели профілактичну роботу та залишались вірними своїй справі. За це велика вдячність вам, низький уклін за сумлінну працю, за умілі і надійні руки, що дарують радість одужання.

                           Дорогі наші медичні працівники!

         Бажаю не втрачати надії та сподівань на подальше покращення справ в медичній галузі, адже завдяки спільним зусиллям місцевої влади, депутатського корпусу, небайдужих меценатів та жителів нашої громади нам є чим пишатись та відчувати всі позитивні зміни, що відбулися  та продовжують відбуватися в нашому закладі.

        Дякую всім працівникам колективу за взаємодопомогу, порозуміння та підтримку.      

Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших родинах завжди панують щастя, мир і злагода. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам, ангели-охоронці в білих халатах! Зі святом!

 

З повагою, генеральний директор

КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР                           Анатолій ПЛАХТИРЯ