Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Дякуємо за допомогу!

У цей не простий  для  всієї України час, коли йде боротьба з пандемією, в нашому закладі також виконуються необхідні заходи на випадок ускладнення епідемічної ситуації та госпіталізації хворих  на COVID-19. Велика відповідальність покладається на медичних працівників, адже медична допомога буде надаватись не тільки тростянчанам а й мешканцям Охтирського та Велико-Писарівського районів, оскільки нашу лікарню обрано опорним закладом. В лікарні визначений чіткий алгоритм дій, підготовлено палати інфекційного відділення в окремо розташованій будівлі, медичні працівники пройшли спеціальне навчання.

Завдячуючи підтримці Тростянецької міської ради, не байдужих керівників підприємств різної форми власності та мешканців району наша лікарня поповнилась засобами індивідуального захисту персоналу та дезінфектантами. Вирішено питання придбання додаткового медичного обладнання та медичних препаратів.

Нещодавно народний депутат нашого виборчого округу Микола Задорожній закупив за власні кошти 230 л. дезінфікуючого засобу, який вкрай необхідний в щоденній роботі медиків.

Адміністрація лікарня в особі генерального директора Анатолія Плахтирі та весь медичний персонал висловлюють щиру вдячність Миколі Миколайовичу за проявлену увагу до потреб медицини та надану допомогу.