Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА СУЧАСНЕ МЕДИЧННЕ ОБЛАДНАННІ ДЛЯ МОДУЛЬНОЇ ПОЛІКЛІНІКИ

Вчора наша лікарня отримала від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України" нове медичне обладнання для модульної поліклініки загальною вартістю 290 тис. євро.

Зі слів генерального директора КНП "Тростянецька міська лікарня" ТМР Анатолія Плахтирі, приміщення консультативно-діагностичної поліклініки зазнало значних руйнувань під час бойових дій у березні минулого року. А вже з 19.04.2022 року в приміщеннях бувшого педіатричного відділення було організовано амбулаторний прийом пацієнтів, запрацювали всі кабінети. Наразі тривають роботи щодо спорудження на території нашого закладу модульної поліклініки, де лікарі зможуть приймати та надавати медичну допомогу пацієнтам за допомогою новітнього медичного обладнання, як то операційний стіл, електрокардіографи, апарати ультразвукової діагностики тощо.

Ця підтримка є частиною зусиль, спрямованих на допомогу партнерським громадам України у розширенні переліку адміністративних послуг, яка здійснюється в рамках проєкту "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України", що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine.

Ми щиро дякуємо німецьким партнерам GIZ Ukraine, які допомагають нашим лікарям надавати якісні медичні послуги!

Бажаємо всім мирного неба та якнайшвидшої перемоги!