Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Лікарня поповнилась новим медичним обладнанням.

Благодійники з різних куточків України продовжують допомагати закладу у відновленні та наповненні необхідним медичним обладнанням, адже лікарня дуже постраждала під час окупації міста. Нагадуємо, що наразі Тростянецька міська лікарня майже повністю відновила роботу усіх відділень. Своєчасну та якісну допомогу надають хворим кваліфіковані медичні спеціалісти нашої лікарні. І саме благодійна допомога є одним з факторів надання ще якіснішого лікування.

Днями лікарня поповнилася ще одним надважливим обладнанням. Цього разу до КНП «Тростянецька міська лікарня» від благодійної організації «Благодійний Фонд « Національна агенція гуманітарної допомоги «ZDOROVI» надійшов мобільний переносний УЗД-апарат Sonoscanner Orcheo Lite XS виробництва Франції. Вартість УЗД апарату складає 914 000,00 грн.

Лікар УЗД Наталія Вороніна, відмітила, що дане обладнання вкрай необхідне для нашої лікарні, так як апарат дуже легкий, невеличкий, його можливо застосовувати при обстеженні стаціонарних хворих, які самі не можуть дістатися до кабінету УЗД. Також даний УЗД-апарат можливо використовувати в пологовому залі під час пологів, у приймальному відділенні, та навіть на викликах, коли потрібно терміново обстежити стан внутрішніх органів пацієнта.

КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР висловлює щиру вдячність Благодійному Фонду « Національна агенція гуманітарної допомоги «ZDOROVI» за надану підтримку та небайдужість до відродження лікарні.