Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

З турботою про здоров’я сільських мешканців!

Вчора (згідно графіка виїздів) лікарі нашого закладу, а також пересувний флюорограф побували в с.Дернове нашої громади. Це вже другий «візит» до сільських мешканців, які проживають у віддалених селах. Відбувається він одночасно з прийомом сімейного лікаря. Нещодавно (12.08.2021)  бригада лікарів та пересувний флюорограф здійснили виїзд в с.Солдатське.

    Жителів сіл така форми роботи медиків цілком влаштовує, адже не потрібно витрачати час на дорогу до міської лікарні. В обох селах була можливість звернутися до невропатолога та хірурга зі своїми хворобами та проблемами. В середньому побували у них на прийомі 7-10 чоловік. Пацієнтам з хронічними захворюваннями призначено відповідне амбулаторне лікування, а деяким рекомендовано стаціонарне.  Жителі сіл також пройшли флюорографічне обстеження грудної клітки ( в с.Солдатське 102 чол., в с.Дернове 45 чол.). Крім надання медичної допомоги жителі с.Дернове мали можливість придбати ліки на місці через аптеку.

 Шановні  сільські жителі Тростянецької ТГ! Повідомляємо, що і надалі згідно графіка будуть здійснюватися виїзди бригад лікарів та пересувного флюорографа. То ж не упустіть таку можливість та отримайте медичну послугу!