Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Тростянецька міська лікарня продовжує втілювати в роботу нові сучасні методи лікування.

Так, нещодавно від Благодійної організації Тростянецький районний Благодійний фонд «Доброта» ендоскопічний кабінет лікарні отримав сучасний інструмент – лігатор вакуумний Fidа. Завдяки цьому з’явилась можливість амбулаторно лікувати таке захворювання як геморой. Новий інструмент (лігатор) буде використовуватися для лігування геморою латексними кільцями на ранніх стадіях розвитку хвороби, але  можливо проводити лікування і на ІІ-ІІІ стадіях.

 Процедура лігування швидка і проста:

-  не потрібна госпіталізація, так як проводиться амбулаторно;

-  витрачається декілька хвилин;

-  не вимагає знеболення;

-  немає необхідності застосовувати гемороїдальні щипці;

-  зберігається працездатність хворого на тому ж рівні;

-  короткий термін лікування (від 7 до 10 діб).

    Сама методика лігування полягає в тому, що за допомогою стерильного вакуумнуго лігатора на внутрішні гемороїдальні вузли з кровотечею накидаються кільця. З часом вузол некротизується і мимовільно відторгається. На 5-7 день відпадає і латексне кільце, а згодом загоюється рана.

  Шановні пацієнти! У разі якщо ви страдаєте від такої хвороби як геморой, не гайте часу, не соромтеся, а зверніться за направленням до сімейного лікаря! В ендоскопічному кабінеті на сучасному рівні ви отримаєте якісну медичну послугу! Новий сучасний кабінет ендоскопії знаходиться на І поверсі стаціонарного корпусу лікарні. Медичну допомогу надають лікар Столяренко Володимир Сергійович та медична сестра Золотько Світлана Василівна.

     Телефони для довідок контактного центру: 050-1304258;  098-9664453