Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Медичні працівники долучилися до благодійної справи!

Колектив КЗ «Тростянецька ЦРЛ» Тростянецької міської ради найбільше всіх зацікавлений в придбанні сучасного високоякісного діагностичного обладнання. Коли стало питання закупівлі для лікарні біохімічного та імуноферментного аналізатора крові вартістю 850 тис. грн., працівники закладу не вагаючись, віддали одноденний заробіток на благодійну справу.

На рахунок благодійного фонду «Доброта» від медичних працівників було перераховано 62460 грн. Закупівля такого обладнання дозволить якісно і достовірно проводити біохімічні дослідження крові, допоможе лікарями правильно поставити діагноз та своєчасно призначати ефективне лікування.

Медичні працівники сподіваються, що завдяки співпраці між Тростянецькою міською радою, КЗ «Тростянецька ЦРЛ» та благодійним фондом «Доброта» в закладі з’явиться високоякісне діагностичне обладнання, покращаться умови праці медичного персоналу та будуть створені сучасні, комфортні умови перебування і лікування пацієнтів.

Закликаємо всіх небайдужих жителів району, трудові колективи будь-яких установ, організацій і підприємств долучитися до благодійної справи!

Грошові благодійні внески просимо надсилати на рахунок Тростянецького районного благодійного фонду "Доброта":
р/р 26001016127881
ЄДРПО 35157419
в ПАТ КБ "Приватбанк", МФО 337546
Призначення платежу: на допомогу в переоснащенні лікарні.