Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Отримали та задіяли в роботу новий кріоциліндр.

Під час воєнних дій на території нашої лікарні була повністю зруйнована киснева станція. Наразі ця проблема повністю вирішена завдячуючи шоколадній фабриці ПрАТ «Монделіс Україна» за підтримки БФ «Благомай», які подарували  кріоциліндр ємністю 3000 л.

Як зазначив генеральний директор нашого закладу Анатолій Плахтиря, тепер 100% всі пацієнти лікарні мають змогу отримувати за призначенням кисень, адже раніше у нас було 111 точок доступу при потужності стаціонару на 170 ліжок, а зараз 209. Ємність вже заправлена на 2000 літрів рідким медичним киснем, який життєво необхідний перш за все хворим інфекційного, реанімаційного, хірургічного та іншим відділенням при потребі (для лікування захворювань органів дихання, проведення оперативних втручань та ін.). Однієї заправки нової кисневої ємності вистачить на кілька місяців її роботи. Це значна економія транспортних витрат. Подарунок для нас надзвичайно цінний і важливий!

Коментуючи подію, Юрій Бова, міський голова, наголосив, що в умовах воєнного стану, коли наша лікарня отримує менше коштів від НСЗУ, дуже важливо не тільки її відновити, а й зробити все, щоби наша міська лікарня була максимально здешевлена у витратах на її утримання. Він щиро подякував за ефективне партнерство Євгену Ігнатову, директору фабрики ПрАТ «Монделіс Україна» й Charitymay.com - БФ "Благомай".

Євген Ігнатов повідомив, що шоколадна фабрика вже відновила свою роботу й планує робити й подальші кроки по допомозі у відновленні як Тростянецькій міській лікарні, так і всієї нашій громаді.

Колектив медичних працівників висловлює щиру подяку благодійникам за підтримку та допомогу нашому закладу!