Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Пологове відділення отримало благодійний подарунок

Міська влада на чолі з Юрієм Бовою спільно з адміністрацією міської лікарні продовжують втілювати в життя задуми та плани щодо покращення умов лікування, перебування хворих, оснащення закладу.

Так, після проведеного в 2018 році капітального ремонту терапевтичного відділення нещодавно розпочато ремонт пологового відділення, адже здоров’я жінки та дитини є пріоритетним напрямком державної політики в галузі охорони здоров’я населення. Стан здоров’я жінки-матері та дитини є чуйним індикатором соціального благополуччя населення та зрілості держави. Створені найближчим часом в пологовому відділенні лікарні безпечні, зручні, комфортні за євростандартами умови вагітним жінкам та новонародженим в період пологів та в післяпологовому періоді будуть стимулом в збільшенні народжуваності та покращення демографічної ситуації. Тож особливо приємним і доречним став подарунок від ТОВ «Якобз Дау Егбертс Україна» для пологового відділення, а саме: 3 пеленальних столика, лампа операційна пересувна, камера ульрафіолетова для зберігання медичного стерильного інструменту "Мобіл", фетальний монітор з функцією контроля матері, монітор пацієнта, фетальний доплер на загальну суму близько 85 тис. грн.

Отримані сучасні прилади та обладнання допоможуть акушер-гінекологам своєчасно та якісно надавати медичну допомогу жінкам та новонародженим.

Міський голова Юрій Бова, головний лікар Анатолій Плахтиря, завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Тетяна Сидоренко та колектив медпрацівників подякували представникам підприємства по виробництву кави за благодійну допомогу.