Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

В нашому закладі пацієнти можуть отримати психологічну допомогу.

В консультативно-діагностичній поліклініці нашої лікарні розпочала трудову діяльність психолог Курило Юлія Юріївна. Вона тростянчанка, має вищу освіту, в 1994 році закінчила Глухівський державний педагогічний інститут за спеціальністю «Педагогіка і психологія». Про фах психолога мріяла давно.

 

       Багатьом жителям нашої громади Юлія Юріївна відома, адже тривалий час працювала журналістом місцевих газет. На той час не знаходилась робота за фахом. Нещодавно Юлія Юріївна, закінчивши 3-х місячні курси навчання  на кафедрі психології розвитку Київського університету ім. Тараса Шевченка отримала сертифікат «Базові методи консультування». В її планах на майбутнє – пройти ряд семінарів і тренінгів, що допоможуть вдосконалити знання в питаннях надання психологічної допомоги постраждалим від воєнних дій.

 

       Сьогодні багато людей мають певні ознаки стресу, що заважає їм жити повноцінним життям, викликає напругу, проблеми зі здоров`ям. Як зібрати себе, не здаватися на волю обставин, зняти негативні симптоми? У цьому допоможуть спеціальні техніки і вправи, які є в арсеналі психолога.

 

Кому потрібна психологічна підтримка, допомога чи консультація, звертайтеся до каб. № 30 консультативно-діагностичної поліклініки КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР, кабінет працює щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 13.00 години.