Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Після капітального ремонту відкрито гінекологічне відділення

 Збереження та переоснащення Тростянецької міської лікарні є головним пріоритетом в діях міської влади і особисто міського голови Юрія Бови. Сучасне гінекологічне відділення європейського рівня відкрито для представниць прекрасної статі після проведення капітального ремонту. Колектив відділення та тростянчани – майбутні мами щиро раділи побаченому!

     На відкритті оновленого відділення були присутні поважні гості – Остап Єднак, депутат Верховної Ради, який особисто допоміг у вирішенні питання щодо виділення значного фінансового ресурсу на капремонт лікарні, Ольга Омельчук – експерт з питань децентралізації. Відділення кардинально змінилось та стало невпізнаним! За порівняно короткий строк ( 5 місяців) проведена заміна вікон, всіх комунікацій, якісно виконано оздоблювальні роботи, придбано нове медичне обладнання та меблі. У кожній палаті встановлені функціональні ліжка, шафи, холодильник, телевізор та обладнані туалет і душова кабінка. Для виклику персоналу в кожній палаті є кнопка виклику. Сучасне приладдя встановлено в їдальні, а стіни прикращають картини, є доступ до мережі інтернет. Лікарям відділення це був справжній подарунок до професійного свята – дня гінеколога!

      Генеральний директор лікарні Анатолій Плахтиря та завідувачка акушерсько-гінекологічним відділенням Тетяна Сидоренко висловили подяку міському голові Юрію Бові та депутату Верховної Ради Остапу Єднаку за особистий внесок в покращенні надання медичної допомоги жінкам Тростянеччини.

     Наступним кроком буде відкриття восени оновленого акушерського відділення.