Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

НОВІ ДРУЗІ ЗАВІТАЛИ ДО ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ЛІКАРНІ З ГУМАНІТАРНОЮ ДОПОМОГОЮ

Вчора до нашої лікарні завітали благодійники: Олег Семенов, віцепрезидент благодійного фонду "Постраждалі діти війни" та Brian Oyola з США. Некомерційна організація благодійний фонд «Постраждалі Діти Війни» була заснована у 2015 році для допомоги дітям, які постраждали від війни в Україні. Вони надають допомогу також тим дітям, які досі перебувають у зоні бойових дій і потребують допомоги.

Благодійники почули про ті жахливі події, які довелося перенести минулого року мешканцям Тростянецької громади, та вирішили надати посильну допомогу.

Наш заклад отримав від благодійного фонду «Постраждалі діти війни» медичні препарати, вітаміни, дитячі підгузки та харчування, печиво, гігієнічні засоби тощо.

На базі лікарні благодійники зустрілися з заступником міського голови Максимом Синявіним та генеральним директором КНП «Тростянецька міська лікарня» Анатолієм Плахтирею та обговорили шляхи подальшої співпраці. Також вони оглянули пошкоджені під час бойових дій приміщення поліклінічного корпусу, у яких уже розпочаті відновлювальні роботи.

Представники фонду «Постраждалі діти війни» надали і цільову благодійну допомогу: почувши, що під час окупації у пологовому відділенні жінка народила двійню 18 березня 2022 року безпосередньо під час обстрілів, вони доправили і передали їй безпосередньо дитячі підгузки, вітаміни та дитяче харчування.

Висловлюємо щиру вдячність Благодійна організація "Благодійний фонд "Постраждалі діти війни" за підтримку та надану благодійну допомогу!

Високо цінуємо вашу допомогу під час воєнного стану та сподіваємося на плідну співпрацю в майбутньому! Бажаємо вам успіхів та процвітання!