Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Вітаємо з нагородою!

В день великого державного свята – Дня конституції України, почесною грамотою відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» нагороджений Володимир Федорович Перебийніс, завідувач хірургічного відділення КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР.

За плечима Володимира Федоровича великий досвід роботи. Розпочинав працювати хірургом в Тростянецькій ЦРБ  з 1981 року. Не було жодного сумніву в обраній професії, якій до теперішнього часу віддає всі свої сили та вміння. Значну увагу приділяє молодим фахівцям, згуртовуючи колектив хірургічного відділення. Постійно підвищує свою кваліфікацію та неодноразово підтверджував вищу кваліфікаційну категорію.

В період воєнних дій та страшної окупації міста російськими військовими Володимир Федорович до останніх днів залишався на своєму робочому місці, надаючи медичну допомогу потерпілим. Так, в стаціонарі було прооперовано 16 хворих та надана хірургічна амбулаторна допомога 27 пораненим. Поруч з ним працювали незмінні помічниці: операційні медичні сестри Алла Бойко та Катерина Синявіна, молодша медична сестра Наталія Мусієнко, медична сестра приймально-діагностичного відділення Мирослава Скляренко.

Ми пишаємося, що поряд з нами працюють такі сміливі та мужні люди, професіонали своєї справи, які у важкі воєнні години, ризикуючи своїм життям надавали медичну допомогу потребуючим.

Щиро вітаємо Володимира Федоровича із почесною нагородою та бажаємо  здоров’я, наснаги, витримки та миру!