Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Лікарня отримала новий операційний стіл

Вчора наша лікарня отримала від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України" (регіональний керівник Олександр Хоруженко) новий сучасний операційний механічний стіл ОМ-2М Uzumeu виробництва Туреччини.

Він укомплектований усіма необхідними насадками й ідеально підходить для загальної хірургії, акушерства та гінекології, травматології, урології, офтальмології.

Як зазначив регіональний керівник проєкту Олександр Хоруженко - "Ми продовжуємо підтримувати українські громади в їх спроможності надавати якісні медичні послуги своїм жителям. Всього в Україну ми поставили 20 хірургічних столів, із них 4 - в Сумську область".

 Генеральний директор КНП "Тростянецька міська лікарня" Анатолій Плахтиря зазначив, що наразі тривають ремонтні роботи у двох операційних та допоміжних приміщеннях хірургічного відділення нашої лікарні. Тож новий операційний стіл буде встановлено в оновленій операційній після завершення ремонту.

Ця підтримка є частиною зусиль, спрямованих на допомогу партнерським громадам України у розширенні переліку адміністративних послуг, яка здійснюється в рамках проєкту "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України", що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine.

Колектив медичних працівників нашої лікарні висловлює щиру вдячність нашим німецьким партнерам GIZ Ukraine, які допомагають лікарям надавати якісні медичні послуги!

Бажаємо всім мирного неба, успіхів, добробуту, розвитку й процвітання! Хай добро завжди повертається сторицею!