Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Вітаємо з Міжнародним днем лікаря!

Нині в світі існує чимало святкових днів, присвячених вшануванню професії лікаря. Адже професія лікаря - нелегка та відповідальна, вона є однією з найдавніших. Її значення важко переоцінити. Люди, які присвятили себе цій справі, щодня допомагають людям поліпшити і зберегти здоров’я, рятують життя: кожен на своєму місці, у своїй галузі. Щорічно, у перший понеділок жовтня відзначається Міжнародний день лікаря, який був започаткований з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я. 

В 2022 році Міжнародний день лікаря припадає на 3 жовтня. Таке свято є хорошим приводом, аби подякувати лікарям за ту важливу і цінну роботу, яку вони виконують, побажати їм міцного здоров’я, витримки та професійних успіхів. На варті охорони здоров’я  жителів Тростянецької міської громади в КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР працює 62 лікаря, більшість мають вищу та першу кваліфікаційні категорії. Лікарня забезпечена сучасним медичним обладнанням, завдяки коштам, що виділялися Тростянецькою громадою для її розвитку та модернізації.

 В цей день ми дякуємо всім лікарям за їх героїчну працю зараз, у часи війни. До війни ви два роки лікували та боролись за життя хворих від коронавірусу, продовжуєте цю нелегку роботу і зараз. Це ви, під обстрілами та вибухами, ризикуючи власним життям, надавали допомогу тим, хто її потребував, рятуючи хворих.

В цей день вітаємо й ветеранів медичної галузі, які на протязі своєї трудової діяльності були вірними своємо покликанню та закладу, як наставники, які  підготували не одне покоління молодих лікарів.

В лікарні зростає достойна зміна молодих фахівців. Вони молоді, але кваліфіковані, прогресивні, здобуті знання уміло застосовують на практиці, при цьому чуйні, уважні до пацієнтів. Лікарі-інтерни добре влилися в наш колектив, і вже понад рік успішно тут працюють. Сьогодні і вони отримують наші поздоровлення.

Адміністрація КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР вітає всіх представників благородної професії з Міжнародним днем лікаря та висловлює вдячність за щоденну працю та відданість своїй нелегкій справі! Перемог у боротьбі з недугами! Нехай вірними помічниками для вас стануть мудрі наставники, передові технології, сучасні здобутки медичної науки.  Міцного здоров’я вам, лікарі та вашим пацієнтам!  Перемоги та миру нам усім!