Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Дякуємо за гарну справу!

Незважаючи на воєнний час і всілякі негаразди при проведенні весняно-польових робіт, урожай овочів в цьому році видався на славу.

Жителі старостинських округів з розумінням поставились до питання забезпечення  свіжими овочами для харчування хворих та активно допомогли нашій лікарні в заготівлі їх на осінньо-зимовий період.

Всього для харчування хворих в овочесховище надійшло: картоплі - 14 252 кг., цибулі - 615 кг., буряка - 400 кг., моркви - 360 кг., капусти - 164 кг. Також засолено 804 кг. огірків та 180 кг. помідорів.

Найбільшу активність у заготівлі овочів для лікарні проявили жителі сіл Крамчанка та Солдатське, які здавали всі овочі в асортименті: картоплі – 3300 кг., моркви – 200 кг., цибулі – 177 кг., буряка – 150 кг., капусти, огірків та помідорів по 100 кг.

Надходила  також суттєва допомога овочами від жителів інших населених пунктів громади: Дернова, Ницаха, Печини, Семереньки, Криничне, Лісне, Мащанка, Мартинівка, Буймер, Кам’янка, Люджа.

Прийняла участь у цій добрій справі і Спілка ветеранів Тростянеччини, які передали закладу 84 кг. свіжих огірків.

 

Адміністрація КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР висловлює щиру подяку всім мешканцям громади за підтримку нашої лікарні у вкрай непрості часи!

Ваша безкорисна допомога сприятиме покращенню харчування хворих та  приготуванню різноманітних страв.

Нехай добрі справи завжди повертаються сторицею!