Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

У Новий рік – з подарунком!

За сприяння народного депутата України по нашому 162 виборчому округу Миколи Задорожнього міська лікарня отримала сучасне медичне обладнання. Слід зазначити, що Микола Миколайович доволі частий гість у нашому медичному закладі, постійно переймається проблемами медичної галузі та вживає заходи щодо їх вирішення. І ось знову за сприяння парламентаря Миколи Задорожнього наша громада отримала від держави кошти на придбання новітньої лапароскопічної стійки для хірургії, сучасного біохімічного аналізатора крові, аудіометра для новонароджених. Сума коштів на придбання цього медичного обладнання склала 6 мільйонів 750 тисяч гривень.

  •   Тепер нашим хірургам новітня лапароскопічна стійка забезпечить абсолютно новий сучасний рівень роботи. Надалі операції можна буде проводити з мінімальним травмуванням тіла пацієнта – спеціальними лапароскопічними інструментами через декілька маленьких отворів, спостерігаючи за усім процесом оперативного втручання через електроннооптичний лапароскоп, - пояснив генеральний директор лікарні Анатолій Плахтиря. Значно скоротиться і термін одужання пацієнта. Дуже гарно, що це буде відбуватися в нашій лікарні, а не у дорогих приватних медичних закладах.
  •   Нове сучасне обладнання, я переконаний, допоможе нашій лікарні надавати людям дійсно якісну медичну допомогу. Ми щиро дякуємо Вам, Миколо Миколайовичу, за допомогу у його придбанні. Адже ми повинні створювати якісні умови для наших пацієнтів, і ми разом крок за кроком це виконуємо, підкреслив міський голова Юрій Бова, зазначивши також, що на лікарню загалом з міського бюджету наступного року заплановано виділити біля 20 мільйонів гривень.