Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

З турботою про породіль та новонароджених

В умовах військової агресії рф, варварських обстрілів об’єктів інфраструктури, житлових будинків, підприємств, установ та організацій ніхто з нас немає гарантії на безпеку та життя, але у кожного є надія та сподівання на мир та перемогу.

 

Незламні українці продовжують відновлювати тепло-, електро- та водопостачання, власні домівки. Які б труднощі та біди не спіткали людей, але вони залишаються бути стійкими та мужніми.

 

Сьогодні, коли попереду ще довгі місяці зими та можливо і затяжної весни, особливої уваги, піклування та догляду потребують жінки, які тільки що народили дитину. З метою підтримки породіль і немовлят в умовах сьогодення, створення безпечних умов перебування у разі виникнення критичної ситуації та неможливості забезпечити для них умови проживання у власних домівках, на базі нашої лікарні буде працювати відділення для продовження  їх терміну перебування.

 

Тростянецький міський голова Юрій Бова анонсував проект «Тепло і турбота новонародженим дітям», який запрацює з початку 2023 року. Цей проект буде реалізовуватися в нашій лікарні за підтримки пра-пра-правнучки Леопольда Кеніга пані Сибілії та її чоловіка Ханса Страк-Цимерман.

 

Кожна матуся з новонародженою дитинкою зможе залишитися перебувати у нас в комфортних та чудових умовах, якщо вдома з’явилися незадовільні умови проживання (відсутність опалення, води та ін.) Затишні палати, зручні меблі, сучасні санітарно-побутові умови, 3-х разове гаряче харчування, якісне медичне обслуговування – все це створить належні, а головне безпечні умови для мам та їх діточок.

 

Чекаємо всіх, хто має народжувати! Бажаємо мирного неба та щасливого материнства!