Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Незабаром в офтальмологічному кабінеті з’явиться нове обладнання

Нещодавно в м.Суми відбулася презентація проектної заявки щодо придбання  офтальмологічного обладнання для нашого закладу. Проект з назвою «Людський вібір» впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

     Слід зауважити, що 120 громад України беруть участь у цьому Проєкті, в тому числі і Тростянецька громада. Термін реалізації Проекту до 30 листопада поточного року. Отримавши нове обладнання, лікар-офтальмолог матиме можливість не тільки діагностувати хворобу, а й лікувати її. Зокрема міопію та косоокість. Наразі пацієнти вимушені звертатися для лікування в м.Суми, часто в приватні клініки.

      Відтепер лікування буде проводитися на місці, що стане зручно для хворих. Отже, вже наприкінці року наша консультативно-діагностична поліклініка буде надавати нові медичні послуги.

      Ми піклуємося про здоров’я наших мешканців громади та маємо на меті покращувати якість надання медичних послуг! Така послуга буде безкоштовною при наявності електронного направлення.