Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

МОЛОДІ ЛІКАРІ РОЗПОЧАЛИ СВОЮ ТРУДОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ

З серпня поточного року  молоді лікарі, які приїхали з різних районів Сумщини пов’язали свою професійну діяльність саме з Тростянцем.

Лікар-терапевт Андрущенко Андрій Михайлович, уродженець с. Зноб-Новгородське Шосткинського району, навчався у Сумському державному університеті за спеціальністю «Лікувальна справа», проходив інтернатуру спочатку в Харкові, потім у Тростянецькій міській лікарні. Коли почув, що є вакансії у нашій лікарні, без жодних сумнівів приїхав  сюди працювати. Лікує хворих у терапевтичному відділенні з неврологічними ліжками.

 

Лікар-терапевт Киричок Альбіна Володимирівна, уродженка м. Суми, навчалася у Сумському державному університеті за спеціальністю «Лікувальна справа», проходила інтернатуру в Харкові та у нашому закладі. Під час проходження інтернатури закохалася у нашу ошатну лікарню, потоваришувала з колективом, тому і прийняла рішення пов’язати своє життя з Тростянецькою лікарнею. Наразі лікар веде прийом в консультативно-діагностичній поліклініці.

 

Лікар акушер-гінеколог Федірко Олена Миколаївна тростянчанка. Протягом 2009-2013 років навчалась в Лебединському медичному училищі, після закінчення якого деякий час працювала завідуючою ФАП в с. Поляне. Потім втупила до Харківського Національного медичного університету, який закінчила в 2019 році за спеціальністю «Лікарська справа». Протягом 2-х років з 2019 по 2022 роки успішно проходила інтернатуру на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти за спеціальністю  акушерство і гінекологія. Працює в акушерсько-гінекологічному відділенні.

 

Лікар анестезіолог Левченко Світлана Миколаївна родом з Сумського району. Після закінчення  в 2020 році медичного факультету Сумського державного університету за спеціальністю «Лікувальна справа» пройшла в 2020-2022 рр. спеціалізацію по анестезіології та інтенсивній терапії на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти, отримала сертифікат лікаря-анестезіолога. Протягом 2020-2021 рр. набувала практичного досвіду в анестезіологічному відділенні з ліжками інтенсивної терапії в нашій лікарні, де і продовжує надавати медичному допомогу хворим.

 

Лікар стоматолог Кірієнко Віталіна Василівна родом з Конотопського району. У 2014 році вступила до Сумського державного університету за спеціальністю «Стоматологія», який закінчила з відзнакою у 2019 році. Два роки проходила інтернатуру на базі КНП КМР «Конотопська ЦРЛ ім. академіка М.Давидова» на базі ХМАПО проходила цикл спеціалізації за спеціальністю «Дитяча стоматологія». Наше місто їй дуже подобається, як і своя справа.

 

Лікар педіатр Білоус Яна Анатоліївна родом з Недригайлівського району. Отримала вищу медичну освіту в Сумському державному університеті за спеціальністю «Лікувальна справа» де навчалася з 2014 по 2020 рік. Інтернатуру за спеціальністю «Педіатрія» пройшла в 2020-2022 рр. на базі ХМАПО та в нашій лікарні і залишилась працювати тут.

 

Ми з радістю вітаємо молодих спеціалістів, які поповнили дружній колектив лікарів!

Бажаємо всім  успіхів у не легкій справі, натхнення, сил та витримки, розуміння та вдячності від пацієнтів!