Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Запрацював кабінет лікаря ендокринолога.

В Україні відзначається зростання числа хворих на різні ендокринопатії, найбільш поширені серед них – цукровий діабет  та захворювання щитоподібної залози.    

В консультативно-діагностичній поліклініці нашої лікарні з 01 червня 2023 року розпочала прийом дорослих пацієнтів лікар-ендокринолог Киричок Альбіна Володимирівна. Вона уродженка м.Суми, закінчила в 2020 році Сумський державний університет за спеціальністю «Лікувальна справа». Альбіна Володимирівна проходила інтернатуру спочатку в Харкові, потім у нашій лікарні, яка разом з колективом медичних працівників дуже сподобалася. Адже за останні роки наш заклад модернізувався, став сучасним та комфортним як для пацієнтів, так і медичного персоналу. Нещодавно молода лікарка Альбіна Киричок пройшла спеціалізацію з фаху «Ендокринологія» на базі Полтавського державного медичного університету та отримала сертифікат: лікар спеціаліст за спеціальністю ендокринологія.

 То ж запрошуємо пацієнтів та хворих із гормональними порушеннями або ендокринними захворюваннями (цукровий діабет, дифузний еутиреоїдний зоб, тощо) відвідати кабінет №1 нашої поліклініки, яка тимчасово розміщується на ІІ поверсі бувшого педіатричного відділення. Вам запропонують безкоштовні ліки при захворюванні щитоподібної залози (еутирокс та ін.).

Графік роботи кабінету: з 8.00 до 16.00 годин щоденно, крім суботи та неділі. При собі мати електронне направлення від сімейного лікаря. У разі відсутності такого направлення консультацію лікаря ендокринолога можна отримати, сплативши в касу лікарні суму у розмірі 111 грн.20 коп. згідно затвердженого тарифу на платні послуги.