Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Чисте довкілля – запорука здоров’я

Медичні працівники КНП «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради з настанням весни своєчасно потурбувались про прибирання та впорядкування своєї території. А це досить велика площа - більше 5,0 га.

Як тільки що зійшов сніг і пригріло весняне сонечко всі почали дружно згрібати опале осіннє листя та суху траву. Жодного разу купи листя не спалювали, а організовано погрузили та вивезли транспортним засобом. Зараз всі закріплені за структурними підрозділами ділянки території прибрані та впорядковані. Незабаром клумби порадують цвітінням тюльпанів, нарцисів, ірисів, анемон, бузку тощо. Аби клумби були ще красивішими та привабливішими нещодавно працівниками лікарні було висаджено 60 кущів троянд та 30 саджанців плодових дерев (яблуні та груші).

З цього приводу адміністрація та весь колектив лікарні дякують за надану допомогу в придбанні саджанців небайдужим спонсорам: ПП «Кробс», ПП «Прогрес», ФОП Савчук С.А., ФОП Чалий В.В., ФОП Бондаренко О.В. та ФОП Бова С.А., які долучились до акції.