Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Анатолія Плахтирю обрано на посаду генерального директора КНП «Тростянецька міська лікарня»

Сьогодні 25.06.2019 року на черговому сесійному засіданні депутати Тростянецької міської ради затвердили своїм рішенням Анаталія Плахтирю на посаду генерального директора КНП «Тростянецька міська лікарня» терміном на 3 роки.

Анатолій Анатолійович має великий досвід роботи в медичній сфері Тростянеччини – він пропрацював на посаді головного лікаря Тростянецької ЦРЛ 18 років.

Анатолій Плахтиря є переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора КНП «Тростянецька міська лікарня» Тростянецької міської ради, який відбувся 21 червня 2019 року. Новообраний керівник проінформував депутатів щодо своїх майбутніх дій в напрямку поліпшення якості надання медичних послуг, підвищення ефективності діяльності медичного закладу, запобігання проявам корупції.

Головуючий на сесії Юрій Бова, очільник громади, від себе особисто та від імені всіх депутатів поздоровив Анатолія Анатолійовича й побажав плідної, результативної праці на новій посаді.

Медичні працівники КНП «Тростянецька міська лікарня» ТМР щиро вітають Анатолія Анатолійовича з новою посадою та бажають подальших успіхів на шляху реформування медичної галузі!