Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

В рентгендіагностичному відділенні встановлено нове сучасне обладнання

Рентгендіагностичний комплекс в лікарні  1979 року випуску відпрацював декілька термінів експлуатації, тому нове діагностичне обладнання було вкрай потрібне з урахуванням сучасних вимог медичної реформи.

Закупівля нового рентгенапарату італійського виробництва, вартість якого складає бизько 4 млн.грн. здійснена за спільні кошти Сумської обласної державної адміністрації, Сумської обласної ради та Тростянецької міської ради.

За порівняно короткий термін в рентгендіагностичному відділенні проведено ремонт приміщень: заміна вікон, дверей, ремонт стелі, стін та підлоги. Кімнати стали невпізнаними, світлими та просторими, адже використовувались сучасні оздоблювальні матеріали та конструкції. Також були враховані технічні умови та вимоги безпеки як для здоров’я пацієнтів, так і обслуговуючого медперсоналу. Наразі нове діагностичне обладнання вже пройшло випробування та працює в тестовому режимі пусконаладки.

З використанням в роботі нового сучасного рентген обладнання значно скоротиться термін отримання результатів досліджень та покращиться якість обстеження хворих в ургентному та плановому порядку.

                    До                                                                                                          Після