Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Першим у 2022 році народився хлопчик!

Щасливе поповнення прийшло в родину тростянчанки Запаска Юлії Василівни, яка 3 січня 2022 року о 01 годині 55 хвилин народила хлопчика вагою 4 250,0 г та зростом 57,0 см. Це були другі пологи у Юлії. В її сім’ї вже виховується донечка 2015 року народження. То ж на маленького братика вона чекала з нетерпінням і дуже  йому зраділа. Мама та немовля почувають себе добре.

Слід відмітити, що протягом минулого 2021 року в пологовому відділенні нашої лікарні відбулося 193 пологів, народилося 194 діток (в одному випадку була двійня). Всі немовлята народилися живими. Породіллі були задоволені сучасними та комфортними умовами перебування, чуйним та уважним ставленням медичного персоналу. Найбільше народжували жінки з Тростянецької ОТГ, приїздили також з Боромлянської ОТГ, Охтирки, Лебедина, Великої Писарівки, Краснопілля, Сум, Ромнів, Шостки, Києва, Харкова та Котельви.

Ласкаво запрошуємо породіль і надалі народжувати в нашому пологовому відділенні! Вас з радістю зустрінуть та нададуть кваліфіковану медичну допомогу!