Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

КЗ "Тростянецька ЦРЛ " отримала нове сучасне обладнання

 Приємна подія відбулася нещодавно в Тростянецькій центральній районній лікарні. В присутності колективу медичних працівників закладу клініко-діагностичній лабораторії було вручено новий медичний прилад - автоматичний гематологічний аналізатор крові.

Даний прилад, як зазначила у виступі завідувач КДЛ Віта Голубнича, дозволить швидше отримати результат аналізу крові, зменшить трудоємкість процесу, підвищить точність дослідження через вбудовану систему якості, а також розширить об’єм діагностичної інформації цінної для лікарів клініцистів. Результати дослідження допоможуть лікарю встановити вірний діагноз та на основі цього назначити відповідне лікування. Від  себе особисто, колективу КДЛ та всіх медичних працівників вона подякувала міській владі та «Приватбанку» за цінний подарунок, про який колеги тільки мріяли.

Придбання гематологічного аналізатору крові стало можливим завдяки успішній взаємодії міської влади з бізнес-партнером – «Приватбанком», який є інструментом для здійснення фінансової допомоги через благодійний фонд «Допомагати просто!». Про це повідомили Юрій Бова, міський голова Тростянецької ОТГ та представники «Приватбанку» колективу районної лікарні, який зібрався в актовій залі.

Анатолій Плахтиря, головний лікар  КЗ «Тростянецька ЦРЛ», зазначив, що новий прилад є найдорожчим із усіх, що є в наявності в нашій лікарні! Від імені всього колективу він подякував за цінний і корисний подарунок міському голові Юрію Бові та "Приватбанку".