Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Відкрито оновлене акушерсько-гінекологічне відділення!

Про сучасні та комфортні умови для породіль раніше тільки мріяли. І ось нещодавно в закладі відбулися урочистості з нагоди відкриття докорінно оновленого відділення.

До невпізнання змінилося все: приміщення, меблі, медичне обладнання. Так, капітально відремонтовані всі приміщення, замінено мережі водопостачання та водовідведення, опалення, встановлені сучасні енергозберігаючі вікна, нові меблі та медичне обладнання. Якісно, красиво, з вишуканим дизайном виконано оздоблення приміщень, значно покращився інтер’єр та умови перебування матері та дитини. В кожній палаті – багатофункціональні ліжка, необхідні меблі ( шафи, тумбочки), а також холодильники, інтернет, телевізори, душові кабіни, туалети. В пологовій залі – сучасне, максимально зручне гінекологічне кресло з комплексним обладнанням. Є навіть гідромасажна ванна «джакузі»! А ще створені належні умови та підвищений рівень комфорту для роботи медичного персоналу! Всі, хто був на відкритті оновленого відділення, не приховували щирих емоцій!

    На ремонт й переоснащення відділення затрачено близько 7 мільйонів гривень. Це кошти з міського, державного бюджетів та спонсорська допомога місцевих підприємців. Також надавали фінансову допомогу благодійні фонди: «Івана Лозового», «Тростянеччина – рідний край», «Доброта».

     Головний лікар Сумського перинатального центру Марина Кузьоменська відмітила, що відділення такого рівня немає не те що в Сумах, а таких одиниці по всій Україні! Це приклад, як місцева влада на чолі з Юрієм Бовою піклується про здоров’я жінок та дітей.

     Генеральний директор Тростянецької міської лікарні Анатолій Плахтиря від себе особисто та від усього колективу медичних працівників подякував міському голові Юрію Бові за виконання великого обсягу робіт та позитивні зміни в медичній галузі.