Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Виїзди бригад лікарів до сільських жителів продовжуються

На минулому тижні (згідно графіка) відбувся виїзд бригади лікарів та пересувного флюорографа до жителів села Семереньки. Одночасно із сімейним лікарем КНП «Тростянецький ЦПМД» ТМР прийом здійснювали наші лікарі – гінеколог та хірург. Також жителі мали можливість пройти флюорографічне обстеження грудної клітки. Всього за медичною допомогою до гінеколога звернулося 6 жінок, до хірурга 7 чоловік, флюорографічне обстеження пройшли 16 жителів села.

Вчора на виїзді наші спеціалісти побували у мешканців села Білка. На базі амбулаторії села Білка прийом пацієнтів здійснювали також гінеколог та хірург, працював пересувний флюорограф. До гінеколога звернулося 10 жінок, до хірурга – 13чол.( із них чотирьом пацієнтам запропоновано стаціонарне лікування),флюорографічним обстеженням охоплено 45 мешканців.

Онкопрофогляд жінок проводився з обов’язковим цитологічним обстеженням, адже в будь якому віці можуть виявлятися онкологічні захворювання. Дуже важливо цього не допустити, а своєчасно виявити і пролікувати передпухлинні захворювання.

Шановні жінки! Не нехтуйте своїм здоров’я – виділіть час на себе та пройдіть онкопрофогляд!

Надалі виїзди лікарів в села громади згідно графіка продовжуватимуться. Скористайтесь такою можливістю!