Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Новини

Запрошуємо пацієнтів відвідати кабінет лікаря кардіолога!

Дата створення: 11:01 10.08.2023

В нашому закладі тепер стало можливим отримати консультацію та медичну допомогу від лікаря–кардіолога. Адже відомо, що люди з серцево-судинними захворюваннями або які мають високий серцево-судинний ризик (через наявність одного або декількох факторів ризику, таких як гіпертонія, цукровий діабет, тощо) потребують раннього виявлення та лікування, використовуючи консультації та ліки, якщо це необхідно.

Шановні колеги!

Дата створення: 08:21 27.07.2023

        Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну та невтомну працю. Це ви, представники найгуманнішої у світі професії, не жаліючи зусиль і часу, приймаєте на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаєте найцінніше, що є у людини – її життя.

В нашому закладі пацієнти можуть отримати психологічну допомогу.

Дата створення: 11:03 21.07.2023

В консультативно-діагностичній поліклініці нашої лікарні розпочала трудову діяльність психолог Курило Юлія Юріївна. Вона тростянчанка, має вищу освіту, в 1994 році закінчила Глухівський державний педагогічний інститут за спеціальністю «Педагогіка і психологія». Про фах психолога мріяла давно.

Поради психолога - як зняти стрес і заспокоїтися

Дата створення: 14:38 19.07.2023

Постійне напруження, яке ми переживаємо зараз, вводить нас у стан стресу. Повітряні тривоги, до яких ми ніби й звикли, але мимоволі тривожимось.  Інформація про «прильоти» по українських містах і загибель мирних жителів ніяк не оминають нашу свідомість.

Дякуємо за підтримку та допомогу!

Дата створення: 11:42 16.06.2023

Перебуваючи на стаціонарному лікуванні в нашому закладі, хворі не тільки отримують медичні препарати та процедури, а й лікувальне харчування. Адже це сприяє якнайшвидшому одужанню та відновлює сили.

Запрацював кабінет лікаря ендокринолога.

Дата створення: 13:38 05.06.2023

В Україні відзначається зростання числа хворих на різні ендокринопатії, найбільш поширені серед них – цукровий діабет  та захворювання щитоподібної залози.    

ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА СУЧАСНЕ МЕДИЧННЕ ОБЛАДНАННІ ДЛЯ МОДУЛЬНОЇ ПОЛІКЛІНІКИ

Дата створення: 09:12 30.05.2023

Вчора наша лікарня отримала від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України" нове медичне обладнання для модульної поліклініки загальною вартістю 290 тис. євро.

НОВІ ДРУЗІ ЗАВІТАЛИ ДО ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ЛІКАРНІ З ГУМАНІТАРНОЮ ДОПОМОГОЮ

Дата створення: 11:21 21.04.2023

Вчора до нашої лікарні завітали благодійники: Олег Семенов, віцепрезидент благодійного фонду "Постраждалі діти війни" та Brian Oyola з США. Некомерційна організація благодійний фонд «Постраждалі Діти Війни» була заснована у 2015 році для допомоги дітям, які постраждали від війни в Україні. Вони надають допомогу також тим дітям, які досі перебувають у зоні бойових дій і потребують допомоги.

Лікарня отримала новий операційний стіл

Дата створення: 11:29 16.03.2023

Вчора наша лікарня отримала від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України" (регіональний керівник Олександр Хоруженко) новий сучасний операційний механічний стіл ОМ-2М Uzumeu виробництва Туреччини.