Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Новини

Перша - дівчинка!

Дата створення: 08:40 23.09.2019

Першою в оновленому акушерсько-гінекологічному відділенні народилася дівчинка! Мама і немовля почувають себе добре. Це добрий початок, адже і народжена дівчинка колись також буде народжувати та покращувати показник народжуваності. Запрошуємо всіх жінок, які мають народити, до нашого сучасного відділення!

Акушерсько-гінекологічне відділення запрошує вагітних та породіль!

Дата створення: 14:11 20.09.2019

Після проведення лабораторних досліджень  змивів на умовно-патогенну та патогенну мікрофлору, що були відібрані бактеріологічною лабораторією міської лікарні, відбулося освячення всіх кабінетів, палат та приміщень акушерсько-гінекологічного відділення. Настоятель Вознесенського храму отець Олександр Карпець також окропив всіх медичних працівників відділення святою водою та побажав їм здоров’я, успіхів, добра, благополуччя, сповна віддаватися своїй роботі та приймати якнайбільше пологів в таких сучасних  і комфортних умовах!

МОЗ УКРАЇНИ ВИПУСТИВ СІМНАДЦЯТИЙ НОМЕР «ДАЙДЖЕСТУ ЗМІН В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я»

Дата створення: 09:44 18.09.2019

Сімнадцятий номер «Дайджесту змін в охороні здоров’я» – збірник матеріалів, які будуть корисними медичним працівникам та іншим фахівцям сфери охорони здоров’я. Дайджест випущено з метою роз’яснення ключових етапів медичної реформи. 

Назвали медпослуги, які стануть безкоштовними в Україні у 2020 році.

Дата створення: 09:43 17.09.2019

У Національній службі здоров'я України розповіли про безкоштовні медичні послуги, які будуть доступні для українців в 2020 році.

Відкрито оновлене акушерсько-гінекологічне відділення!

Дата створення: 15:07 09.09.2019

Про сучасні та комфортні умови для породіль раніше тільки мріяли. І ось нещодавно в закладі відбулися урочистості з нагоди відкриття докорінно оновленого відділення.

ЧИ БУДУТЬ ДІТЕЙ БЕЗ ЩЕПЛЕНЬ ПУСКАТИ ДО ШКІЛ І САДОЧКІВ – РОЗ’ЯСНЕННЯ ВІД МОН І МОЗ

Дата створення: 13:54 28.08.2019

Міністерство охорони здоров’я України та Міністерство освіти і науки України закликає батьків до 1 вересня зробити дітям усі необхідні за Національним календарем щеплення. Невакциновані діти, за винятком тих, які мають медичні протипоказання до вакцинації, не зможуть відвідувати дитячі садки та школи з іншими учнями.

Триває благоустрій території

Дата створення: 11:19 16.07.2019

       Аби шлях від автобусної зупинки, що знаходиться біля лікарні, був зручним та безпечним для працівників і пацієнтів за сприянням міської ради розпочато укладання нової тротуарної доріжки. Існуюче асфальтове покриття від тривалого часу прийшло в непридатність, місцями пошкоджене та з вибоїнами. То ж давно всі, хто працює або відвідує лікарню сподівались на нове покриття пішохідної доріжки. І ось вже розпочаті роботи по укладанню тротуарної плитки. Це не тільки прикрасить горіховий парк, а й насамперед створить комфортні умови для пересування пішоходів!

Після капітального ремонту відкрито гінекологічне відділення

Дата створення: 11:05 16.07.2019

 Збереження та переоснащення Тростянецької міської лікарні є головним пріоритетом в діях міської влади і особисто міського голови Юрія Бови. Сучасне гінекологічне відділення європейського рівня відкрито для представниць прекрасної статі після проведення капітального ремонту. Колектив відділення та тростянчани – майбутні мами щиро раділи побаченому!

Анатолія Плахтирю обрано на посаду генерального директора КНП «Тростянецька міська лікарня»

Дата створення: 13:55 25.06.2019

Сьогодні 25.06.2019 року на черговому сесійному засіданні депутати Тростянецької міської ради затвердили своїм рішенням Анаталія Плахтирю на посаду генерального директора КНП «Тростянецька міська лікарня» терміном на 3 роки.

Понад 4 мільйона гривень від держави – на розвиток Тростянецької громади!

Дата створення: 11:16 14.06.2019

Напередодні Дня медичного працівника міський голова Юрій Бова зустрівся з колективом Тростянецької міської лікарні з радісними та надзвичайно важливими новинами!