Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Новини

Стан фінансового забезпечення Тростянецької лікарні розглянули на виконкомі

Дата створення: 09:34 22.10.2018

Комунальний заклад Тростянецької міської ради «Тростянецька лікарня» надає медичні послуги вторинного рівня (медичну допомогу, яка надається в амбулаторних або стаціонарних умовах лікарями вузькопрофільних спеціалізацій), окрім жителів Тростянецької міської ОТГ, також населенню Боромлянської ОТГ та 11-тьом сільрадам, не об’єднаним у громади.

Медичні працівники долучилися до благодійної справи!

Дата створення: 10:36 28.09.2018

Колектив КЗ «Тростянецька ЦРЛ» Тростянецької міської ради найбільше всіх зацікавлений в придбанні сучасного високоякісного діагностичного обладнання. Коли стало питання закупівлі для лікарні біохімічного та імуноферментного аналізатора крові вартістю 850 тис. грн., працівники закладу не вагаючись, віддали одноденний заробіток на благодійну справу.

29 вересня – Всесвітній день серця

Дата створення: 14:50 25.09.2018

Чому виникають хвороби серця: фактори ризику

На Сумщині підписано понад 388 тисяч декларацій з лікарями. Проте деякі міста ризикують залишитися без фінансування «первинки»

Дата створення: 15:49 19.09.2018

Про це під час апаратної наради в Сумській ОДА повідомив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Сергій Бутенко.

МОЗ УКРАЇНИ ВИПУСТИВ ДЕСЯТИЙ НОМЕР «ДАЙДЖЕСТУ ЗМІН В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я»

Дата створення: 10:26 13.09.2018

Десятий номер «Дайджесту змін в охороні здоров’я» – збірник матеріалів, які будуть корисними медичним працівникам та іншим фахівцям сфери охорони здоров’я. Дайджест випущено з метою роз’яснення ключових етапів медичної реформи. 

Вже з 1 вересня породіллі отримуватимуть «Пакунок малюка»

Дата створення: 09:52 13.09.2018

З 1 вересня 2018 року батьки новонароджених отримають додаткову допомогу від держави – «пакунок малюка». Кожна мама отримає в пологовому будинку для своєї дитини пакунок з найнеобхіднішими для малюка речами, а також інформаційні матеріали, що допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.

Урочисте відкриття оновленого терапевтичного відділення

Дата створення: 15:28 10.09.2018

Гарним подарунком до Дня міста стало відкриття оновленого терапевтичного відділення КЗ «Тростянецька ЦРЛ» Тротянецької міської ради. Міська влада на чолі з Юрієм Бовою здійснила мрію та втілила в реальне життя свій задум – створення сучасних умов для  лікарів і пацієнтів цього відділення.

Впорядкована та чиста територія – обличчя закладу

Дата створення: 14:51 04.09.2018

Розуміючи те, що чисте довкілля і прибрана територія є запорукою міцного здоров’я та гарного настрою, працівники КЗ «Тростянецька ЦРЛ» постійно дбають про благоустрій, своєчасне прибирання, впорядкування клумб та зон відпочинку для пацієнтів закладу. І хоча площа території велика – 5,0494393 га та  медичний персонал і працівники допоміжних служб  встигають скосити траву, підрізати кущі та гілки дерев, впорядкувати клумби.

Відбулося відкриття оновленої Дошки Пошани

Дата створення: 11:55 29.08.2018

Напередодні головного державного свята Дня Незалежності України відбулося відкриття оновленої Дошки Пошани. На сцені районного Будинку культури керівники району та міста урочисто вручили свідоцтва кращим працівникам різних професій. Серед занесених на Дошку Пошани – лікар-анестезіолог анестезіологічного відділення з ліжками інтенсивної терапії КЗ «Трстянецька ЦРЛ» Веремкович Антон Миколайович.

Відбулась обласна конференція «Актуальні питання вакцинопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб»

Дата створення: 08:59 20.08.2018

15 серпня 2018 року в м. Суми у конференц-залі КЗ СОР «Сумський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» відбулась обласна конференція «Актуальні питання вакцинопрофілактики та імунотерапії інфекційних хвороб».