Комунальне Некомерційне Підприємство "Тростянецька Міська Лікарня" Тростянецької Міської Ради

Новини

Які послуги будуть надавати сімейні лікарі, терапевти і педіатри з липня

Дата створення: 15:05 20.06.2018

Які послуги будуть надавати сімейні лікарі, терапевти і педіатри з липня (наказ МОЗ України №504 від 19.03.2018)

Відбулося реформування та реорганізація закладів охорони здоров’я

Дата створення: 11:56 07.06.2018

Рішенням 9 (позачергової) сесії 7 скликання Тростянецької міської ради від 06.04.2018 року № 401 створено комунальне некомерційне підприємство «Тростянецький центр первинної медичної допомоги». Головним лікарем КНП «Тростянецький центр первинної медичної допомоги» Тростянецької міської ради з 5 червня 2018 року призначено Лободу Світлану Петрівну терміном на 3 роки.

31 травня - Всесвітній день без тютюну

Дата створення: 10:42 31.05.2018

Починаючи з 1988 року, 31 травня в Україні щорічно відзначається Всесвітній день без тютюну. Метою цього дня є активні дії по сприянню у зниженні поширення шкідливої тютюнової залежності. Це включає в себе боротьбу проти тютюнопаління в усіх прошарках суспільства. Широке інформування суспільства про шкідливий і згубний вплив тютюну на здоров’я курця і оточуючих його людей здатне позитивно вплинути на самосвідомість безлічі курців.

МОЗ продовжує надавати відповіді на актуальні питання

Дата створення: 15:09 24.05.2018

2 квітня в Україні стартувала загальнонаціональна кампанія «Обери свого лікаря» – українці вже почали підписувати декларації зі своїми лікарями, але все одно залишається багато незрозумілого, тому МОЗ продовжує надавати відповіді на актуальні питання. Зокрема, цього разу у Міністерстві розповіли про підписання декларації дитини та взаємини лікаря і пацієнта.

20 травня - День пам’яті померлих від СНІДу

Дата створення: 09:35 20.05.2018

    Тисячі червоних метеликів – символ пам’яті наслідків епідемії СНІДу, легкості душ, які нас покинули, символ переродження та мінливості життя, скорботи та надії. 

КЗ "Тростянецька ЦРЛ " отримала нове сучасне обладнання

Дата створення: 15:03 15.05.2018

 Приємна подія відбулася нещодавно в Тростянецькій центральній районній лікарні. В присутності колективу медичних працівників закладу клініко-діагностичній лабораторії було вручено новий медичний прилад - автоматичний гематологічний аналізатор крові.

Доступні ліки

Дата створення: 14:57 15.05.2018

В Тростянецькому районі продовжила діятиУрядова програма «Доступні ліки».Рецепти на препарати, які входять в перелік (для лікування хвороб системи кровообігу (аміодарон (табл..), амлодипін (табл..), атенолол (табл..), верапаміл (табл..), гідрохлортіазид (табл..), спіронолактон (табл..), фуросемід (табл..), дигоксин (табл.., розчин оральний), еналаприл (табл..), ізосорбіду динітрат (табл..), карведілол (табл..), клопідогрель (табл..), метопролол (табл..), нітрогліцерин (табл..), симвастатин (табл..),  бісопролол (табл..); цукровий діабет II типу: метформін (табл..), гліклазид (табл..); бронхіальна астма: беклометазон (аерозоль для інгаляцій), будесонід (порошок для інгаляцій дозований, суспензія для розпилення), сальбутамол (аерозоль для інгаляцій, розчин для інгаляцій), глібенкламід (табл..), лозартан (табл.) можна отоварити в аптеках:

25 квітня – Всесвітній день боротьби проти малярії

Дата створення: 10:45 25.04.2018

Малярія - гостре інфекційне захворювання, що супроводжується періодичними нападами гарячки, прояв яких відповідає циклу розви¬тку збудника малярії. Захворювання знайоме людству здавна і розпо¬всюджене по всій земній кулі, особливо у країнах із жарким кліматом.

Пацієнти Тростянецької ЦРЛ мають безкоштовний інтернет Wi –Fi

Дата створення: 09:48 10.04.2018

     Нещодавно приємна новина порадувала пацієнтів, які отримують амбулаторне  чи стаціонарне лікування в КЗ «Тростянецька ЦРЛ». У лікарні відтепер діє вільна Wi-Fi зона на всіх поверхах, в кожному відділенні закладу. Про це повідомив Анатолій Плахтиря, головний лікар  ЦРЛ, під час візиту до головного медичного закладу міського голови Юрія Бови. Очільник громади особисто посприяв такому технічному прогресу та переконався на місці. Вільним доступом до Wi-Fi зони охоплена вся територія ЦРЛ. Швидкісний інтернет безкоштовно працює на кожному поверсі поліклініки та у всіх відділеннях стаціонару. Пацієнти дуже задоволені – тепер можна зі свого ноутбуку чи смартфону спілкуватися з родичами і друзями через соціальні мережі та відеозвінки, переглядати улюблені фільми та слухати музику. Одночасно це відволікає від болісного лікування, відганяє погані думки та сприяє якнайшвидшому одужанню. Також це додало лікарні певного домашнього затишку.